Now showing items 1-3 of 3

    • Angel Aguirre, Pablo; Bersezio Miranda, Cristian; Estay, J.; Werner, Andrea; Retamal, Hector; Araya, Constanza; Martín, Javier; Fernández Godoy, Eduardo (Quintessence Publishing, 2018-08)
      Objective: The aim of this study was to assess the bleaching efficacy and impact on psychosocial and esthetics self-perception of a low-concentration (6%) hydrogen peroxide (H2O2) gel compared with a conventional (37.5%) ...
    • Fresno Rivas, María Consuelo; Angel Aguirre, Pablo; Arias Fredes, Roque Andres; Muñoz Schiemann, Alvaro (Sociedad de Periodoncia de Chile. Sociedad de Implantología Oral de Chile. Sociedad de Prótesis y Rehabilitación Oral de Chile., 2014)
      Desde hace una década están disponibles en el mercado nacional, tanto bebidas como otros productos energéticos. Su popularidad ha ido en aumento, sin embargo su consumo no está exento de riesgos. La cafeína es el ingrediente ...
    • Estay Larenas, Juan; Angel Aguirre, Pablo; Bersezio Miranda, Cristian; Tonetto, M.; Jorquera, G.; Peña Riveros, Manuel; Fernández Godoy, Eduardo (BMC, 2020)
      Background: Dental bleaching in traditional concentrations generates greater sensitivity. In this respect, new systems of lower concentration of hydrogen peroxide for tooth bleaching appeared, with color stability unknown ...