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Authordc.contributor.authorBenavides, S. 
Authordc.contributor.authorReano, G. 
Authordc.contributor.authorZúñiga, R. N. 
Authordc.contributor.authorCastillo, O. 
Authordc.contributor.authorVásquez, F. 
Authordc.contributor.authorPérez, F. 
Authordc.contributor.authorMariotti Celis, M. S. 
Admission datedc.date.accessioned2021-03-15T18:33:09Z
Available datedc.date.available2021-03-15T18:33:09Z
Publication datedc.date.issued2020
Cita de ítemdc.identifier.citationAnnals of Nutrition and Metabolism (2020) 76:4es_ES
Identifierdc.identifier.issn0250-6807
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/178680
Patrocinadordc.description.sponsorshipFONDEF ID17AM0018es_ES
Lenguagedc.language.isoenes_ES
Publisherdc.publisherKargeres_ES
Sourcedc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolismes_ES
Keywordsdc.subjectOlder adultses_ES
Keywordsdc.subjectMicronutrientses_ES
Keywordsdc.subjectFortified foodses_ES
Keywordsdc.subjectBioavailabilityes_ES
Títulodc.titleNutritional status and food consumption of older adults beneficiaries of state supplementary food programs in the city of Santiago de Chilees_ES
Document typedc.typeArtículo de revista
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso a solo metadatoses_ES
Catalogueruchile.catalogadorcfres_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISIes_ES


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