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    • Gasaly, Naschla; Riveros Cárcamo, Karla; Gotteland, Martín (Sociedad Chilena de Nutrición, Bromatología y Toxicología, 2020)
      La microbiota intestinal (MI) es considerada como un nuevo blanco para la prevención y manejo nutricional de las alteraciones inflamatorias y metabólicas asociadas a las enfermedades crónicas no-transmisibles. Los ...
    • Gasaly, Naschla; de Vos, Paul; Hermoso, Marcela (Frontiers Media, 2021)
      The diverse and dynamic microbial community of the human gastrointestinal tract plays a vital role in health, with gut microbiota supporting the development and function of the gut immune barrier. Crosstalk between ...
    • Gotteland, Martin; Riveros Cárcamo, Karla; Gasaly, Naschla; Cárcamo, Constanza; Magne, Fabien; Liabeuf Altamirano, Gianella; Beattie, Alejandra; Rosenfeld Sekulovic, Sebastián (Frontiers Media, 2020)
      Macroalgae stand out for their high content of dietary fiber (30-75%) that include soluble, sulfated (fucoidan, agaran, carrageenan, and ulvan) and non-sulfated (laminaran and alginate) polysaccharides. Many studies indicate ...