Now showing items 1-4 of 4

    • Battistoni Hernández, Benjamín Adolfo Abraham; Salazar, Juan; Vega, Wladimir; Valderrama Soto, Diego Ignacio; Jiménez Muñoz, Pablo Salvador; Sepúlveda González, Ailynne Eugenia; Ahumada, Sebastián; Cho Camus, Isaac Edison; Gardana, Claudio Sebastiano; Morales, Héctor; Peña Neira, Álvaro Iván; Silva Ascencio, Hernán; Maldonado, Jonathan; González Canales, Mauricio Alejandro; Infante Espiñeira, Rodrigo Arturo; Pacheco Cruz, Igor Alejandro (Frontiers Media, 2022)
      Japanese plum fruits are rich in phenolic compounds, such as anthocyanins and flavan-3-ols, whose contents vary significantly among cultivars. Catechin (C) and epicatechin (EC) are flavan-3-ol monomers described in the ...
    • Azúa Sánchez, Andrés (Universidad de Chile, 2016-01)
      Esta investigación se centra en el discurso historiográfico como mecanismo de producción del pasado, y lo aborda a partir de su relación con otras esferas de discurso, como el discurso administrativo, el discurso literario, ...
    • Arqueros Sepúlveda, Gonzalo; Azúa, Andrés; Hidalgo Lehuedé, Jorge; Menard Poupin, André; Morales, Héctor; Quiroz Rojas, Loreto; Radjl, Giannina; Uribe Rodríguez, Mauricio; Urrutia, Francisca (Sophia Austral No. 16, 2do Semestre 2015: 15-40, 2015)
      La intención de este trabajo constituye un ejercicio entre distintas disciplinas de las humanidades y ciencias sociales por tensionar la noción de patrimonio mediante los relatos de extinción y exterminio que se desenvuelven ...
    • Baginsky Guerrero, Cecilia; Peña Neira, Álvaro; Cáceres, Alejandro; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel; Morales, Héctor; Pertuzé Concha, Ricardo (Elsevier, 2013)
      Fava beans (Vicia faba L.) are a popular food in many countries. However, there is a lack of information about the phenolic composition of some important edible varieties. Polyphenols in fava beans are located in several ...