Now showing items 1-3 of 3

    • Gómez, Najely Jazmín (Universidad de Chile, 2021)
      INTRODUCCIÓN: El confinamiento en la primera etapa de la pandemia por COVID-19 repercutió en todos los ámbitos de la vida cotidiana de las personas, entre ellas la alimentación. En Chile ya existían antecedentes de elevado ...
    • Castro Mendes, Francisca de; Ducharme Smith, Kirstie; Mora García, Gustavo; Alqahtani, Saleh A.; Ruiz Diaz, María Stephany; Moreira, André; Villegas Ríos, Rodrigo; García Larsen, Vanessa (MDPI, 2021)
      Increasing epidemiological evidence suggests that optimal diet quality helps to improve preservation of lung function and to reduce chronic obstructive pulmonary disease (COPD) risk, but no study has investigated the ...
    • Schiattino, Irene; Villegas Ríos, Rodrigo; Cruzat, Andrea; Cuenca, Jimena; Salazar, Lorena; Aravena, Octavio; Pesce Reyes, Bárbara; Catalán Martina, Diego; Llanos, Carolina; Cuchacovich Turteltaub, Miguel; Aguillón Gutiérrez, Juan Carlos (Sociedad de Biología de Chile, 2005)
      Longitudinal studies aimed at evaluating patients clinical response to specific therapeutic treatments are frequently summarized in incomplete datasets due to missing data. Multivariate statistical procedures use only ...