Advanced Search
Now showing items 1-4 of 4
Effect of drying process on lemon verbena (Lippia citrodora Kunth) aroma and infusion sensory quality
(Institute of Food Science and Technology, 2010-01)
Original article
Effect of drying process on lemon verbena (Lippia citrodora Kunth)
aroma and infusion sensory quality
Rodrigo Infante,* Pia Rubio, Loreto Contador & Violeta Moreno
Plant Science, University of Chile...
La calidad de nectarinas chilenas en los mercados internacionales
(2019)
conteni-
do de sólidos solubles es indicador de un
buen sabor? ¿Cierta firmeza de la pulpa
de un fruto es equivalente a una buena
textura? El objetivo último de la pro-
LORETO CONTADOR, EXPERTA EN EVALUACIÓN SENSORIAL; CAROLA KUSCH,
ENCARGADA PMG...
Aspectos importantes para satisfacer a los consumidores de kiwi
(2018-08)
CLAUDIA JORQUERA, ENCARGADA PMG KIWI; RODRIGO INFANTE, PROFESOR UNIVERSIDAD DE CHILE Y LORETO CONTADOR, DIRECTORA INFOOD
(www.mejoramientofrutal.cl)
L
ASPECTOS IMPORTANTES
PARA SATISFACER A LOS
CONSUMIDORES DE KIWI...
Postharvest sensory and phenolic characterization of ‘elegant lady’ and ‘Carson’ peaches
(2011-07)
’ AND ‘CARSON’ PEACHES
Rodrigo Infante1*, Loreto Contador1, Pía Rubio1, Danilo Aros1, and Álvaro Peña-Neira2
High quality fruits are increasingly demanded along with the need to ensure this attribute to consumers. Thus, this study
was aimed at characterizing a...