Advanced Search
Now showing items 1-9 of 9
Carcass characteristics of llamas (Lama glama) reared in Central Chile
(Elsevier, 2000-07)
Evaluación de dos sistemas comerciales de identificación electrónica en novillos de engorda
(Universidad de Chile, 1997)
Características de la canal de cabritos criollos: efecto de la alimentación y del sexo
(Universidad de Chile, 1997)
Carcass characteristics and meat quality of Suffolk Down suckling lambs
(ELSEVIER SCIENCE BV, 2002-06)
Effect of goat milk and milk substitutes and sex on productive parameters and carcass composition of Creole kids
(ELSEVIER SCIENCE BV, 2001-10)
Meat quality and carcass characteristics of Merino Precoce suckling lambs raised under confinement in the Mediterranean semi-humid dryland of Central Chile. Calidad de carne y características de la canal de corderos lechales Merino Precoz criados en confin
(Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal, 2012)
Use of incremental levels of dehydrated olive cake in lamb diets as an alternative for grazing systems in the central dryland area in Chile: The effect on carcass traits of Suffolk Down lambs
(Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía Ingeniería Forestal, 2016)