Advanced Search
Now showing items 1-9 of 9
Use of incremental levels of dehydrated olive cake in lamb diets as an alternative for grazing systems in the central dryland area in Chile: The effect on carcass traits of Suffolk Down lambs
(Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía Ingeniería Forestal, 2016)
Meat quality and carcass characteristics of Merino Precoce suckling lambs raised under confinement in the Mediterranean semi-humid dryland of Central Chile. Calidad de carne y características de la canal de corderos lechales Merino Precoz criados en confin
(Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal, 2012)
Características de la canal de cabritos criollos: efecto de la alimentación y del sexo
(Universidad de Chile, 1997)
Carcass characteristics of llamas (Lama glama) reared in Central Chile
(Elsevier, 2000-07)
Carcass characteristics and meat quality of Suffolk Down suckling lambs
(ELSEVIER SCIENCE BV, 2002-06)
Effect of goat milk and milk substitutes and sex on productive parameters and carcass composition of Creole kids
(ELSEVIER SCIENCE BV, 2001-10)
Evaluación de dos sistemas comerciales de identificación electrónica en novillos de engorda
(Universidad de Chile, 1997)