Advanced Search
Now showing items 1-10 of 16
Feeding dry olive cake modifies subcutaneous fat composition in lambs, noting cake resistance to degradation and peroxidation
(INST INVESTIGACIONES AGROPECUARIAS, CENTRO REGIONAL DE INVESTIGACION QUILAMAPU, 2009-12)
Effect of goat milk and milk substitutes and sex on productive parameters and carcass composition of Creole kids
(ELSEVIER SCIENCE BV, 2001-10)
Feeding dry olive cake modifies subcutaneous fat composition in lambs, noting cake resistance to degradation and peroxidation. Alimentación con alperujo modifica la composición de grasa subcutánea en corderos, con una nota en la resistencia del alperujo a
(Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA, 2009)
Meat quality and carcass characteristics of Merino Precoce suckling lambs raised under confinement in the Mediterranean semi-humid dryland of Central Chile. Calidad de carne y características de la canal de corderos lechales Merino Precoz criados en confin
(Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal, 2012)
Use of incremental levels of dehydrated olive cake in lamb diets as an alternative for grazing systems in the central dryland area in Chile: The effect on carcass traits of Suffolk Down lambs
(Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía Ingeniería Forestal, 2016)
Composición y rendimiento carnicero de canales de corderos de diferentes razas y cruzas
(Universidad de Chile, 1986)
Evaluación de dos sistemas comerciales de identificación electrónica en novillos de engorda
(Universidad de Chile, 1997)
Características de la canal de cabritos criollos: efecto de la alimentación y del sexo
(Universidad de Chile, 1997)