Show simple item record
Author | dc.contributor.author | Egaña Rojas, Daniel | |
Author | dc.contributor.author | Gálvez Espinoza, Patricia | |
Author | dc.contributor.author | Rodríguez Osiac, Lorena | |
Author | dc.contributor.author | Duarte Vásquez, Fabián | |
Admission date | dc.date.accessioned | 2022-01-20T22:07:33Z | |
Available date | dc.date.available | 2022-01-20T22:07:33Z | |
Publication date | dc.date.issued | 2022 | |
Cita de ítem | dc.identifier.citation | Santiago: Universidad de Chile, Vicerrectoría de Investigación y Desarrollo, 2022. 14 p. | es_ES |
Identifier | dc.identifier.other | https://doi.org/10.34720/wwst-fm56 | |
Identifier | dc.identifier.uri | https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/183802 | |
Lenguage | dc.language.iso | es | es_ES |
Publisher | dc.publisher | Universidad de Chile. Vicerrectoría de Investigación y Desarrollo | es_ES |
Type of license | dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
Link to License | dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
Keywords | dc.subject | Alimentos funcionales | es_ES |
Keywords | dc.subject | Alimentos saludables | es_ES |
Keywords | dc.subject | Chile | es_ES |
Título | dc.title | Policy brief: Mejorar el acceso a alimentos saludables : propuestas para transformar los ambientes alimentarios en Chile | es_ES |
Document type | dc.type | Otro | es_ES |
dc.description.version | dc.description.version | Versión publicada - versión final del editor | es_ES |
dcterms.accessRights | dcterms.accessRights | Acceso abierto | es_ES |
Cataloguer | uchile.catalogador | laj | es_ES |
Files in this item
- Name:
- Mejorar-el-acceso-a-alimentos- ...
- Size:
- 4.823Mb
- Format:
- PDF
This item appears in the following Collection(s)
Show simple item record
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States