Show simple item record

Authordc.contributor.authorGálvez Espinoza, Patricia
Authordc.contributor.authorFranch Maggiolo, Carolina
Authordc.contributor.authorRodríguez Osiac, Lorena
Authordc.contributor.authorEgaña Rojas, Daniel Andrés
Authordc.contributor.authorDuarte Vásquez, Fabián
Admission datedc.date.accessioned2022-10-12T20:48:12Z
Available datedc.date.available2022-10-12T20:48:12Z
Publication datedc.date.issued2022
Cita de ítemdc.identifier.citationSantiago: Universidad de Chile, Vicerrectoría de Investigación y Desarrollo, 2022. 15 p.es_ES
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/188571
Lenguagedc.language.isoeses_ES
Publisherdc.publisherUniversidad de Chile. Vicerrectoría de Investigación y Desarrolloes_ES
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
Keywordsdc.subjectConducta alimentariaes_ES
Keywordsdc.subjectDietaes_ES
Keywordsdc.subjectObesidades_ES
Títulodc.titlePolicy brief: Recomendaciones para la consideración del ambiente alimentario doméstico en las intervenciones alimentario-nutricionaleses_ES
Document typedc.typeOtroes_ES
dc.description.versiondc.description.versionVersión publicada - versión final del editores_ES
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso abiertoes_ES
Catalogueruchile.catalogadorlajes_ES


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States