Show simple item record

Professor Advisordc.contributor.advisorCastro Montero, Eduardo es_CL
Authordc.contributor.authorRiquelme Coloma, Iván Alberto es_CL
Staff editordc.contributor.editorFacultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticases_CL
Staff editordc.contributor.editorDepartamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Químicaes_CL
Admission datedc.date.accessioned2012-09-12T18:24:59Z
Available datedc.date.available2012-09-12T18:24:59Z
Publication datedc.date.issued2006es_CL
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/tesis/uchile/2006/riquelme_i/html/index-frames.htmles_CL
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/105516
Lenguagedc.language.isoeses_CL
Publisherdc.publisherUniversidad de Chilees_CL
Publisherdc.publisherPrograma Cybertesises_CL
Type of licensedc.rightsRiquelme Coloma, Iván Albertoes_CL
Keywordsdc.subjectIngeniería en Alimentoses_CL
Keywordsdc.subjectAceites y grasas comestibleses_CL
Keywordsdc.subjectMargarinaes_CL
Keywordsdc.subjectAcidos grasoses_CL
Keywordsdc.subjectNueceses_CL
Títulodc.titleInteresterificación Química de Grasa Animal y Aceite de Nuezes_CL
Document typedc.typeTesis


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record