Show simple item record

Authordc.contributor.authorPennacchiotti Monti, Irma 
Admission datedc.date.accessioned2011-07-25T12:53:53Z
Available datedc.date.available2011-07-25T12:53:53Z
Publication datedc.date.issued1954
Cita de ítemdc.identifier.citationAnales de Bromatología 6: 360-363es_CL
Identifierdc.identifier.issn0003-2492
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/121462
Abstractdc.description.abstractA comparative study of the Tillmans and Roe's methods for evaluation of ascorbic acid is made. It has been found that the titration with 2-4- dimitrophenylhydrazine gives good results when used in fresh vegetables containing ascorbic and dehydro-ascorbic acids.es_CL
Lenguagedc.language.isoeses_CL
Publisherdc.publisherMadrid, Dpto. de Investigaciones Bromatológicas. Consejo Superior de Investigaciones Científicases_CL
Keywordsdc.subjectAcido ascórbicoes_CL
Títulodc.titleEstudio comparativo de los métodos de Tillmans y de Roe, para la valoración del ácido ascórbicoes_CL
Document typedc.typeArtículo de revista


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record