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Authordc.contributor.authorBenavides, S. 
Authordc.contributor.authorReano, G. 
Authordc.contributor.authorZúñiga, R. N. 
Authordc.contributor.authorCastillo, O. 
Authordc.contributor.authorVásquez, F. 
Authordc.contributor.authorPérez, F. 
Authordc.contributor.authorMariotti Celis, M. S. 
Admission datedc.date.accessioned2021-03-11T14:17:27Z
Available datedc.date.available2021-03-11T14:17:27Z
Publication datedc.date.issued2020
Cita de ítemdc.identifier.citationAnnals of Nutrition and Metabolism Volumen: 76 Número: Suppl 4 Páginas: 94-95 Oct 2020es_ES
Identifierdc.identifier.issn0250-6807
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/178650
Patrocinadordc.description.sponsorshipFONDEF ID17AM0018es_ES
Lenguagedc.language.isoenes_ES
Publisherdc.publisherKargeres_ES
Sourcedc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolismes_ES
Keywordsdc.subjectOlder adultses_ES
Keywordsdc.subjectMicronutrientses_ES
Keywordsdc.subjectFortified foodses_ES
Keywordsdc.subjectBioavailabilityes_ES
Títulodc.titleDevelopment of a complementary food for the older adult with critical micronutrients (vitamins d3, b12, calcium and iron) bioavailablees_ES
Document typedc.typeArtículo de revista
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso a solo metadatoses_ES
Catalogueruchile.catalogadorcfres_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISIes_ES


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