Estudio comparativo de los métodos de Tillmans y de Roe, para la valoración del ácido ascórbico
Author | dc.contributor.author | Pennacchiotti Monti, Irma | |
Admission date | dc.date.accessioned | 2011-07-25T12:53:53Z | |
Available date | dc.date.available | 2011-07-25T12:53:53Z | |
Publication date | dc.date.issued | 1954 | |
Cita de ítem | dc.identifier.citation | Anales de Bromatología 6: 360-363 | es_CL |
Identifier | dc.identifier.issn | 0003-2492 | |
Identifier | dc.identifier.uri | https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/121462 | |
Abstract | dc.description.abstract | A comparative study of the Tillmans and Roe's methods for evaluation of ascorbic acid is made. It has been found that the titration with 2-4- dimitrophenylhydrazine gives good results when used in fresh vegetables containing ascorbic and dehydro-ascorbic acids. | es_CL |
Lenguage | dc.language.iso | es | es_CL |
Publisher | dc.publisher | Madrid, Dpto. de Investigaciones Bromatológicas. Consejo Superior de Investigaciones Científicas | es_CL |
Keywords | dc.subject | Acido ascórbico | es_CL |
Título | dc.title | Estudio comparativo de los métodos de Tillmans y de Roe, para la valoración del ácido ascórbico | es_CL |
Document type | dc.type | Artículo de revista |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Artículos de revistas
Artículos de revistas