Show simple item record

Authordc.contributor.authorWittig de Penna, Emma 
Admission datedc.date.accessioned2014-12-14T19:13:02Z
Available datedc.date.available2014-12-14T19:13:02Z
Publication datedc.date.issued2000
Cita de ítemdc.identifier.citationAnales de la Universidad de Chile. VI serie: Nº11, agosto 2000en_US
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/121890
Lenguagedc.language.isoesen_US
Publisherdc.publisherUniversidad de Chileen_US
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cl/*
Keywordsdc.subjectNutriciónen_US
Títulodc.titleEl análisis sensorial en el desarrollo y evaluación de nuevos productos para regímenes especialesen_US
Document typedc.typeArtículo de revista


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile