Show simple item record

Professor Advisordc.contributor.advisorRomero Ormazábal, Jaime
Professor Advisordc.contributor.advisorRamírez Saavedra, Carolina
Professor Advisordc.contributor.advisorVeliz Baeza, David Enrique
Authordc.contributor.authorCatalán Toledo, Natalia Belén
Admission datedc.date.accessioned2022-08-19T15:19:53Z
Available datedc.date.available2022-08-19T15:19:53Z
Publication datedc.date.issued2016
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/187483
Abstractdc.description.abstractChile es el segundo exportador de salmónidos a nivel mundial, solo superado por Noruega. Los mayores costos de producción de salmón están asociados al alimento y, para hacer a esta industria más sustentable respecto al uso de los recursos silvestres, se busca el reemplazo de los insumos marinos por ingredientes vegetales en la dietaes_ES
Abstractdc.description.abstractChile is the second exporter of salmonids worldwide, only surpassed by Norway. The highest production costs of salmon are associated with feed and, to make this industry more sustainable with respect to the use of wild resources, the replacement of marine inputs with plant ingredients in the diet is soughtes_ES
Lenguagedc.language.isoeses_ES
Publisherdc.publisherUniversidad de Chilees_ES
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
Keywordsdc.subjectSalmónes_ES
Keywordsdc.subjectProbióticoses_ES
Keywordsdc.subjectMicrobiota intestinal del salmónes_ES
Títulodc.titleEfecto de la inclusión dietaria de soya fermentada sobre la composición de la microbiota e inflamación intestinal en Salmo salares_ES
Document typedc.typeTesises_ES
dc.description.versiondc.description.versionVersión original del autores_ES
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso abiertoes_ES
Catalogueruchile.catalogadoripees_ES
Departmentuchile.departamentoEscuela de Pregradoes_ES
Facultyuchile.facultadFacultad de Cienciases_ES
uchile.carrerauchile.carreraIngeniería en Biotecnología Moleculares_ES
uchile.gradoacademicouchile.gradoacademicoLicenciadoes_ES
uchile.notadetesisuchile.notadetesisTesis para optar al grado de Ingeniero en Biotecnología Moleculares_ES


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States