Show simple item record

Professor Advisordc.contributor.advisorCastro Montero, Eduardo es_CL
Professor Advisordc.contributor.advisorAcevedo Hernández, Carolina Jalinees_CL
Authordc.contributor.authorVenegas Fuentes, Paula Ivette es_CL
Staff editordc.contributor.editorFacultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticases_CL
Staff editordc.contributor.editorDepartamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Químicaes_CL
Admission datedc.date.accessioned2012-09-12T18:24:56Z
Available datedc.date.available2012-09-12T18:24:56Z
Publication datedc.date.issued2005es_CL
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/tesis/uchile/2005/venegas_p/html/index-frames.htmles_CL
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/105468
Lenguagedc.language.isoeses_CL
Publisherdc.publisherUniversidad de Chilees_CL
Publisherdc.publisherPrograma Cybertesises_CL
Type of licensedc.rightsVenegas Fuentes, Paula Ivettees_CL
Keywordsdc.subjectIngeniería en alimentoses_CL
Keywordsdc.subjectEnfermedad celíaca--Dietoterapiaes_CL
Keywordsdc.subjectDieta libre de glutenes_CL
Keywordsdc.subjectPanes_CL
Keywordsdc.subjectes_CL
Títulodc.titleDesarrollo y optimización de una formulación de pan sin gluten para celíacoses_CL
Document typedc.typeTesis


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record