Show simple item record

Authordc.contributor.authorVio del Río, Fernando 
Admission datedc.date.accessioned2021-08-24T13:12:03Z
Available datedc.date.available2021-08-24T13:12:03Z
Publication datedc.date.issued2021
Cita de ítemdc.identifier.citationRev Chil Nutr 2021; 48(1): 05-06es_ES
Identifierdc.identifier.other10.4067/S0717-75182021000100005
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/181456
Lenguagedc.language.isoeses_ES
Publisherdc.publisherSociedad Chilena de Nutrición, Bromatología & Toxicologíaes_ES
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cl/*
Sourcedc.sourceRevista Chilena de Nutriciónes_ES
Títulodc.titleAño Internacional de Frutas y Verduras 2021es_ES
Title in another languagedc.title.alternativeInternational Year of Fruits and Vegetables (IYFV) 2021es_ES
Document typedc.typeArtículo de revista
Catalogueruchile.catalogadorapces_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISIes_ES


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile