Show simple item record

Authordc.contributor.authorBoza Martínez, Sofía 
Authordc.contributor.authorCortés Belmar, Maruja 
Authordc.contributor.authorMuñoz, Tomás 
Admission datedc.date.accessioned2018-04-04T13:49:41Z
Available datedc.date.available2018-04-04T13:49:41Z
Publication datedc.date.issued2017
Cita de ítemdc.identifier.citationEn: Bravo Peña (editor). Universidad, Agricultura Familiar y Políticas Públicas. Chile: GIPAFF, 2017, pp. 145-153. ISBN: 978-956-393-394-9es_ES
Identifierdc.identifier.isbn978-956-393-394-9
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/147153
Lenguagedc.language.isoeses_ES
Publisherdc.publisherGrupo de Investigadores sobre Políticas Públicas para la Agricultura Familiar del MERCOSUR (GIPAFF)es_ES
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cl/*
Títulodc.titleLa puesta en valor del patrimonio agroalimentario como estrategia de fomento de la AFC en Chilees_ES
Document typedc.typeCapítulo de libro
Catalogueruchile.catalogadorcctes_ES


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile