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Authordc.contributor.authorKanter, Rebecca 
Authordc.contributor.authorLeón Villagra, Mariana 
Admission datedc.date.accessioned2020-05-27T17:00:33Z
Available datedc.date.available2020-05-27T17:00:33Z
Publication datedc.date.issued2020
Cita de ítemdc.identifier.citationNutrients 2020, 12, 489es_ES
Identifierdc.identifier.other10.3390/nu12020489
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/175027
Patrocinadordc.description.sponsorshipComisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica (CONICYT)-Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico (FONDECYT): 11170225. Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica-Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico: 11170225.es_ES
Lenguagedc.language.isoenes_ES
Publisherdc.publisherMDPIes_ES
Type of licensedc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile*
Link to Licensedc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cl/*
Sourcedc.sourceNutrientses_ES
Keywordsdc.subjectTraditional dietses_ES
Keywordsdc.subjectSustainable dietses_ES
Keywordsdc.subjectFood varietyes_ES
Keywordsdc.subjectChilees_ES
Keywordsdc.subjectCultural domain analysises_ES
Títulodc.titleParticipatory methods to identify perceived healthy and sustainable traditional culinary preparations across three generations of adults: results from Chile's Metropolitan Region and Region of La Araucaníaes_ES
Document typedc.typeArtículo de revistaes_ES
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso Abierto
Catalogueruchile.catalogadorrvhes_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISI
Indexationuchile.indexArtículo de publicación SCOPUS


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Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Chile
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