Show simple item record

Authordc.contributor.authorMialon, M. 
Authordc.contributor.authorPérez, E. 
Authordc.contributor.authorCorvalán, C. 
Authordc.contributor.authorMonteiro, C. 
Authordc.contributor.authorJaime, P. 
Authordc.contributor.authorBaeza Scagliusi, F. 
Admission datedc.date.accessioned2021-07-15T21:36:04Z
Available datedc.date.available2021-07-15T21:36:04Z
Publication datedc.date.issued2020
Cita de ítemdc.identifier.citationEuropean Journal of Public Health Volume: 30 Supplement: 5 Sep 2020es_ES
Identifierdc.identifier.issn1101-1262
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/180642
Lenguagedc.language.isoenes_ES
Publisherdc.publisherOxfordes_ES
Sourcedc.sourceEuropean Journal of Public Healthes_ES
Títulodc.titleFood industry influence on public health policy, research and practice in Latin Americaes_ES
Document typedc.typeArtículo de revista
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso a solo metadatoses_ES
Catalogueruchile.catalogadorcrbes_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISIes_ES


Files in this item

Icon

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record