Advanced Search
Now showing items 1-10 of 26
Olive oil and the millennial generation in Chile. What do these consumers consider when buying this product?
(Universidad Nacional de Cuyo, 2020)
Dynamics of chilean fruit exports from a regional perspective
(Universidad de Concepción, 2020)
Local sustainable diets as a driver of the transition to agroecological food systems
(Ohann Heinrich Von Thunen Inst-Vti, 2020)
La puesta en valor del patrimonio agroalimentario como estrategia de fomento de la AFC en Chile
(Grupo de Investigadores sobre Políticas Públicas para la Agricultura Familiar del MERCOSUR (GIPAFF), 2017)
Evaluación del impacto de los requisitos sanitarios, fitosanitarios y técnicos en el comercio agroalimentario: evidencias en la literatura actual
(Universidad Externado de Colombia, 2016)
Las negociaciones agrícolas en la OMC: una mirada desde América Latina
(FLACSOUniversidad de Chile, 2016)
The collection of non-timber forest products by rural women in southern Chile: reshaping the tension between local and global
(Universidad de Santiago de Chile, 2017)
Characteristics and attitudes of small-scale vegetable farmers in Chile
(Universidad Federal de Santa María, Brasil, 2020)
Implications of public purchases from family farming: reflections on the Chilean case
(Universidad de Zaragoza, España, 2020)
Acuerdos comerciales y procesos de cambio institucional
(Ediciones Universidad de La Frontera, Facultad de Educación, Ciencias Sociales y Humanidades, 2017)