Browsing by Author "Cerezal Mezquita, Pedro"
Now showing items 1-4 of 4
-
Cerezal Mezquita, Pedro; Castro Montero, Eduardo; Duarte, G. (BLACKWELL PUBLISHING, 2007-12)A study of some textural and rheological properties of cactus pear products was carried out in this research. The parameters of brittleness and hardness in peeled cactus pears in syrup (PCPS), and the compression stress ...
-
Cerezal Mezquita, Pedro; Urtuvia Gatica, V.; Ramírez Quintanilla, V.; Romero Palacios, N.; Arcos Zavala, R. (AULA MEDICA EDICIONES, 2011-02)La revalorización de los cultivos andinos, quinua (Chenopodium quinua Willd) y lupino (Lupinus albus L), para ser utilizados en mezclas alimenticias, con cereales tradicionales como maíz (Zea mays L.) y arroz (Oryza ...
-
Cerezal Mezquita, Pedro; Acosta Barrientos, E.; Rojas Valdivia, G.; Romero Palacios, N.; Arcos Zavala, R. (2012)This research was aimed at developing a high content protein beverage from the mixture of liquid extracts of a pseudocereal, quinoa (Chenopodium quinoa Willd) and two legumes: mesquite (Prosopis chilensis (Mol.) Stunz) and ...
-
Cerezal Mezquita, Pedro; Carrasco Verdejo, Andrea; Pinto Tapia, Karina; Romero, Nalda; Arcos Zabala, Rafael (Asociación Interciencia, 2007-12)Las combinaciones de cereales-leguminosas ofrecen proteínas de alta calidad debido a la compensación de sus aminoácidos esenciales. Se seleccionó la quinua (Chenopodium quinua Willd) y el lupino (Lupinus albus L.) con ...