About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorCastro Montero, Eduardo (6)León Silva, Juvenal Alejandro (2)Schmidt Hebbel, Hermann (2)Alamo A., Keryma (1)Masson Salaué, Lilia (1)Mella Rojas, María Angélica (1)Pennacchiotti Monti, Irma (1)Vinagre, Julia (1)SubjectHidrogenación (2)Alimentos (1)Alimentos congelados (1)Intercambiadores de Placas (1)Intoxicación alimentaria (1)Reología (1)Vitaminas (1)... View MoreDate Issued2000 - 2008 (2)1990 - 1999 (3)1980 - 1989 (1)1970 - 1979 (1)1969 - 1969 (1)Document type
Otro (8)
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-8 of 8

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Otrountranslated

Hidrogenación y transesterificaciones química y enzimática 

Castro Montero, Eduardo (1995)
Otrountranslated

Intercambiadores de Placas 

Castro Montero, Eduardo (1997)
Otrountranslated

Hidrogenación de aceites 

Castro Montero, Eduardo (1983)
Otrountranslated

Reología 

Castro Montero, Eduardo (1993)
Otrountranslated

Cálculo de procesos térmicos de alimentos en el siglo XXI 

León Silva, Juvenal Alejandro; Castro Montero, Eduardo (Universidad de Chile. Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas. Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, 2008)
Otrountranslated

Cálculo de la fracción de agua congelada y de la temperatura normal de congelación de alimentos congelados 

León Silva, Juvenal Alejandro; Castro Montero, Eduardo (Universidad de Chile. Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas. Departamento de Ciencia de los Alimentos y Tecnología Química, 2008)
Otrountranslated

Intoxicaciones por alimentos : su incidencia en la higiene y la tecnología de los alimentos 

Schmidt Hebbel, Hermann (Escuela Lito-Tipográfica Salesiana, 1969)
Otrountranslated

Métodos de valoración de vitaminas 

Schmidt Hebbel, Hermann; Pennacchiotti Monti, Irma; Masson Salaué, Lilia; Vinagre, Julia; Mella Rojas, María Angélica; Alamo A., Keryma (Universidad de Chile, Departamento de Química y Tecnología de los Alimentos, 1977)
xmlui.footer.title
30 participating institutions
More than 68,000 publications
More than 90,000 topics
More than 65,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account