Advanced Search
Now showing items 1-10 of 16
Use of incremental levels of dehydrated olive cake in lamb diets as an alternative for grazing systems in the central dryland area in Chile: The effect on carcass traits of Suffolk Down lambs
(Pontificia Universidad Católica de Chile. Facultad de Agronomía Ingeniería Forestal, 2016)
Meat quality and carcass characteristics of Merino Precoce suckling lambs raised under confinement in the Mediterranean semi-humid dryland of Central Chile. Calidad de carne y características de la canal de corderos lechales Merino Precoz criados en confin
(Pontificia Universidad Catolica de Chile, Facultad de Agronomia e Ingenieria Forestal, 2012)
Feeding dry olive cake modifies subcutaneous fat composition in lambs, noting cake resistance to degradation and peroxidation. Alimentación con alperujo modifica la composición de grasa subcutánea en corderos, con una nota en la resistencia del alperujo a
(Instituto de Investigaciones Agropecuarias, INIA, 2009)
Evaluación de dos sistemas comerciales de identificación electrónica en novillos de engorda
(Universidad de Chile, 1997)
Producción de leche de cabra criolla según número ordinal del parto
(Universidad de Chile, 1987)
Alternativas de alimentación para el periodo crecimiento engorda de corderos nacidos tardiamente en la temporada
(Universidad de Chile, 1986)
Carcass characteristics of llamas (Lama glama) reared in Central Chile
(Elsevier, 2000-07)