About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorChurata Taco, Flor Azucena (1)Riveros Bedoya, Ana María (1)Rodríguez Vera, Brenda Ximena (1)Rosales Sorhaburu, Carolina Andrea (1)Subject
Alimentos (4)
Alimentos-Calidad (4)
Ají (1)Alimentos-Análisis (1)Alimentos-Efecto del calor (1)Alimentos-Perú (1)Análisis de peligros y puntos críticos de control (Sistema de seguridad alimentaria) (1)Cocina-Chile (1)Industrias alimenticias-Control de calidad (1)Restaurantes-Chile-Región Metropolitana de Santiago (1)... View MoreDate Issued2016 (2)2017 (1)2018 (1)Document type
Tesis (4)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-4 of 4

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Tesisuntranslated
Evaluación de proveedores y de un proceso térmico alternativo para asegurar la inocuidad de una mezcla de manzana y frutos secos como ingrediente para yogurt 
Rodríguez Vera, Brenda Ximena (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Evaluación periódica del nivel de implementación de las buenas prácticas de fabricación en restaurantes de comida típica chilena en la comuna de Santiago, Región Metropolitana-Chile 
Riveros Bedoya, Ana María (Universidad de Chile, 2018)
Tesisuntranslated
Diseño de un sistema de gestión de calidad basado en la norma ISO 9001:2008, en la elaboración de salsa de ají 
Rosales Sorhaburu, Carolina Andrea (Universidad de Chile, 2017)
Tesisuntranslated
Evaluación de prerrequisitos del sistema de gestión de la inocuidad de los alimentos (HACCP) en restaurantes del tipo de comida peruana en la Región Metropolitana de Santiago, Chile 
Churata Taco, Flor Azucena (Universidad de Chile, 2016)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account