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Authordc.contributor.authorAndrews, M. 
Authordc.contributor.authorArredondo Olguín, M. 
Authordc.contributor.authorValenzuela, A. 
Admission datedc.date.accessioned2021-03-11T16:59:21Z
Available datedc.date.available2021-03-11T16:59:21Z
Publication datedc.date.issued2020
Cita de ítemdc.identifier.citationAnnals of Nutrition and Metabolism Volumen: 76 Número: Suppl 4 Páginas: 86-87 Oct 2020es_ES
Identifierdc.identifier.issn0250-6807
Identifierdc.identifier.urihttps://repositorio.uchile.cl/handle/2250/178656
Lenguagedc.language.isoenes_ES
Publisherdc.publisherKargeres_ES
Sourcedc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolismes_ES
Keywordsdc.subjectChia's mucilagees_ES
Keywordsdc.subjectGlucose transporterses_ES
Keywordsdc.subjectAmylase activityes_ES
Títulodc.titleMucilage of chia as a functional ingredient: study of its effects on solubility and glucose transporters in an in vitro modeles_ES
Document typedc.typeArtículo de revista
dcterms.accessRightsdcterms.accessRightsAcceso a solo metadatoses_ES
Catalogueruchile.catalogadorcfres_ES
Indexationuchile.indexArtículo de publicación ISIes_ES


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