xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Search
Advanced Search
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
View Item
Home
Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos
Libros y capítulos de libros
View Item
Home
Instituto de Nutrición y Tecnología de los Alimentos
Libros y capítulos de libros
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browse by
Communities and Collections
Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login to my account
Register
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related links
Registry of Open Access Repositories
OpenDOAR
Google scholar
CORE
BASE
My Account
Login to my account
Register
20 años: programa 5 al día en Chile: promoviendo el consumo de frutas y verduras
Libro
Open/
Download
Programa-5-al-dia-en-Chile.pdf (29.17Mb)
Access note
Acceso abierto
Publication date
2023
Metadata
Show full item record
Cómo citar
Vio del Río, Fernando
Cómo citar
20 años: programa 5 al día en Chile: promoviendo el consumo de frutas y verduras
Formato de cita
APA
ISO 690-2
Chicago
MLA
Vancouver
.
Copiar
Cerrar
Author
Vio del Río, Fernando
;
Domper Rodríguez, Alejandra
;
González González, Carmen Gloria
;
Fonseca Morán, Lilian
;
Barrios Lamas, Lorena
;
Zacarías Hasbún, Isabel
;
Identifier
URI:
https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/196703
DOI: https://doi.org/10.34720/ecn3-nz57
ISBN: 978-956-416-182-2
Quote Item
Santiago de Chile: Universidad de Chile, INTA, 2023. 150 p.
Collections
Libros y capítulos de libros
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States