About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorBarra Jiménez, Bárbara Nicols (1)Fernández Escobar, Denisse Alejandra (1)Godoy Cisterna, Natalie Magdalena (1)Jerez Sayes, Yeri (1)Morales Guzmán, Carla Pamela (1)Moralez Guzmán, Carla Pamela (1)Penna Ramírez, Susana Maryori (1)Subject
Fibra en la dieta (7)
Alimentos funcionales (5)Antioxidantes (4)Algas marinas (2)Gracilaria (2)Polifenoles (2)Agroindustrias (1)Algas marinas como alimento - Conservación (1)Algas marinas como alimento -- Conservación (1)Compuestos bioactivos (1)... View MoreDate Issued2012 (3)2014 (2)2015 (1)2016 (1)Document typeTesis (7)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-7 of 7

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Tesisuntranslated
Evaluación de compuestos bioactivos presentes en ingredientes funcionales 
Godoy Cisterna, Natalie Magdalena (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Formulación y caracterización de una bebida con fibra dietética de polvo de nopal 
Jerez Sayes, Yeri (Universidad de Chile, 2015)
Tesisuntranslated
Estabilidad durante el almacenamiento de compuestos bioactivos presentes en un ingrediente funcional elaborado a partir de productos alimentarios intermedios 
Barra Jiménez, Bárbara Nicols (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Galletas con incorporación de harina de garbanzo (Cicer arietinum L.) harina de linaza (Linum usitatissimum L.), y reemplazo parcial de la materia grasa por inulina 
Fernández Escobar, Denisse Alejandra (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Formulación y elaboración de un "snack" frito con incorporación de un ingrediente funcional 
Penna Ramírez, Susana Maryori (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Formulación y evaluación de hamburguesa con incorporación del alga pelillo (Gracilaria chilensis) como sustituto graso y cárnico 
Morales Guzmán, Carla Pamela (Universidad de Chile, 2014)
Tesisuntranslated
Formulación y evaluación de hamburguesa con incorporación del alga pelillo (Gracilaria chilensis) como sustituto graso y cárnico 
Moralez Guzmán, Carla Pamela (Universidad de Chile, 2014)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account