About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorAhumada Albornoz, Rodrigo Andrés (1)Arancibia Cádiz, Massiel Alejandra (1)Godoy Cisterna, Natalie Magdalena (1)Gomes Lobo, Cristian Jesús (1)Hernández Domínguez, Sofía Verónica (1)Hernández Domínguez, Sofía Verónica (1)Jerez Sayes, Yeri (1)Morales Guzmán, Carla Pamela (1)Moralez Guzmán, Carla Pamela (1)Subject
Antioxidantes (9)
Fibra en la dieta (4)Polifenoles (4)Algas marinas (2)Alimentos funcionales (2)Gracilaria (2)Algas marinas como alimento - Conservación (1)Algas marinas como alimento -- Conservación (1)Antioxidants (1)Atún (Planta) - Tecnología de postcosecha (1)... View MoreDate Issued2012 (4)2014 (2)2015 (1)2016 (1)2022 (1)Document typeTesis (9)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-9 of 9

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Tesisuntranslated
Formulación y evaluación de hamburguesa con incorporación del alga pelillo (Gracilaria chilensis) como sustituto graso y cárnico 
Morales Guzmán, Carla Pamela (Universidad de Chile, 2014)
Tesisuntranslated
Formulación y evaluación de hamburguesa con incorporación del alga pelillo (Gracilaria chilensis) como sustituto graso y cárnico 
Moralez Guzmán, Carla Pamela (Universidad de Chile, 2014)
Tesisuntranslated
Efecto de la suplementación oral con vitaminas C y E sobre la calidad del semen de carnerillos conservado a temperatura ambiente y refrigeración 
Arancibia Cádiz, Massiel Alejandra (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Caracterización de la microbiota en la producción de un vinagre tipo balsámico de tuna púrpura 
Ahumada Albornoz, Rodrigo Andrés (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Relación entre la capacidad antioxidante y composición fenólica en vinos tintos del cv. carménère 
Hernández Domínguez, Sofía Verónica (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Relación entre la capacidad antioxidante y composición fenólica en vinos tintos del cv. carmenere 
Hernández Domínguez, Sofía Verónica (Universidad de Chile, 2012-10)
Tesisuntranslated
Evaluación de compuestos bioactivos presentes en ingredientes funcionales 
Godoy Cisterna, Natalie Magdalena (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Formulación y caracterización de una bebida con fibra dietética de polvo de nopal 
Jerez Sayes, Yeri (Universidad de Chile, 2015)
Tesisuntranslated
Bacterias ácido lácticas idóneas en la fermentación de jugo de fruta para obtener mayor capacidad fermentativa y antioxidante 
Gomes Lobo, Cristian Jesús (Universidad de Chile, 2022)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account