xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Search
Advanced Search
xmlui.mirage2.page-structure.toggleNavigation
View Item
Home
Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
Libros y capítulos de libros
View Item
Home
Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
Libros y capítulos de libros
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Browse by
Communities and Collections
Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login to my account
Register
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related links
Registry of Open Access Repositories
OpenDOAR
Google scholar
CORE
BASE
My Account
Login to my account
Register
Propiedades térmicas de los alimentos
Libro
Open/
Download
propiedades-termicas.pdf (24.07Mb)
Publication date
1986
Metadata
Show full item record
Cómo citar
Castro Montero, Eduardo
Cómo citar
Propiedades térmicas de los alimentos
Formato de cita
APA
ISO 690-2
Chicago
MLA
Vancouver
.
Copiar
Cerrar
Author
Castro Montero, Eduardo
;
Identifier
URI:
https://repositorio.uchile.cl/handle/2250/121402
Collections
Libros y capítulos de libros