Advanced Search
Now showing items 1-10 of 10
Implications of public purchases from family farming: reflections on the Chilean case
(Universidad de Zaragoza, España, 2020)
Characteristics and attitudes of small-scale vegetable farmers in Chile
(Universidad Federal de Santa María, Brasil, 2020)
The collection of non-timber forest products by rural women in southern Chile: reshaping the tension between local and global
(Universidad de Santiago de Chile, 2017)
Acuerdos comerciales y procesos de cambio institucional
(Ediciones Universidad de La Frontera, Facultad de Educación, Ciencias Sociales y Humanidades, 2017)
Challenges for agroecology development for the building of sustainable agri-food systems
(Pontificia Universidad Católica de Chile, Facultad de Agronomía e Ingeniería Forestal, 2020)
Olive oil and the millennial generation in Chile. What do these consumers consider when buying this product?
(Universidad Nacional de Cuyo, 2020)
Evaluación del impacto de los requisitos sanitarios, fitosanitarios y técnicos en el comercio agroalimentario: evidencias en la literatura actual
(Universidad Externado de Colombia, 2016)
Dynamics of chilean fruit exports from a regional perspective
(Universidad de Concepción, 2020)
La puesta en valor del patrimonio agroalimentario como estrategia de fomento de la AFC en Chile
(Grupo de Investigadores sobre Políticas Públicas para la Agricultura Familiar del MERCOSUR (GIPAFF), 2017)
Local sustainable diets as a driver of the transition to agroecological food systems
(Ohann Heinrich Von Thunen Inst-Vti, 2020)