About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorBravo Cuadra, Bastián Matías (1)Hoyuelos Álvarez, Cristina Beatriz (1)Marzán Leiva, Diego Eduardo (1)Molina Tejada, Nelly Lissette (1)Olivares Vergara, Christian Alberto (1)Romero Flores, José Luis (1)Sandoval Carrasco, Sebastián Andrés (1)Vazallo Valleumbrocío, Gina María Alexandra (1)Subject
Taninos (8)
Polifenoles (5)Evaluación sensorial (2)Acidos orgánicos (1)Aging time (1)Anthocyanins (1)Antocianos (1)Análisis de mercado (1)Astringencia (1)Astringentes (1)... View MoreDate Issued2014 (2)2016 (2)2011 (1)2012 (1)2015 (1)2021 (1)Document typeTesis (8)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-8 of 8

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Tesisuntranslated
Efecto de las mezclas de vinos syrah – viognier y cabernet sauvignon - syrah sobre la fracción de polisacáridos y la percepción de astringencia 
Olivares Vergara, Christian Alberto (Universidad de Chile, 2014)
Tesisuntranslated
Efecto de la adición de taninos enológicos comerciales sobre las características físicas, químicas y sensoriales de un vino carménère 
Vazallo Valleumbrocío, Gina María Alexandra (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Efecto del uso de taninos enológicos sobre la composición fenólica, estabilidad colorante y capacidad antioxidante en jugos de uva concentrados de la variedad tintorera 
Sandoval Carrasco, Sebastián Andrés (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Efecto de los ácidos orgánicos sobre la interacción tanino-proteína y su relación con la sensación de astringencia 
Hoyuelos Álvarez, Cristina Beatriz (Universidad de Chile, 2014)
Tesisuntranslated
Efecto de un tanino comercial y el espacio de cabeza sobre la temporalidad sensorial de la astringencia 
Romero Flores, José Luis (Universidad de Chile, 2015)
Tesisuntranslated
Caracterización de la fracción flavánica de vinos argentinos de los cultivares malbec y cabernet sauvignon con distinto precio de mercado 
Bravo Cuadra, Bastián Matías (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Caracterización de la composición fenólica de vinos Cabernet Sauvignon y Carménère, durante la crianza en barricas de origen francés y americano 
Marzán Leiva, Diego Eduardo (Universidad de Chile, 2011)
Tesisuntranslated
Comparación química de seis variedades de vinos tintos durante la crianza en barrica de roble americano 
Molina Tejada, Nelly Lissette (Universidad de Chile, 2021)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account