About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Search
  •   Home
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorPennacchiotti Monti, Irma (4)Castro Montero, Eduardo (2)Schmidt Hebbel, Hermann (2)Wittig Rovira, Emma (2)Amadori M., Enrique (1)Arias, Enrique (1)Avendaño V., Sonia (1)Berger, Horst (1)Corrales García, Joel (1)Cuevas García, Roberto (1)... View MoreSubject
Alimentos (10)
Nutrición (2)Agricultura (1)Agroindustria (1)Composición de los alimentos (1)Enzimas (1)Inocuidad (1)Mercado Lo Valledor (1)Recetas (1)Reciclaje de residuos orgánicos (1)... View MoreDate Issued2020 - 2021 (1)2010 - 2019 (3)2000 - 2009 (3)1990 - 1999 (1)1982 - 1989 (2)Document type
Libro (10)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 10

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Librountranslated
Propiedades térmicas de los alimentos 
Castro Montero, Eduardo (1986)
Librountranslated
Las enzimas en los alimentos : su importancia en la química y la tecnología de los alimentos 
Schmidt Hebbel, Hermann; Pennacchiotti Monti, Irma (Fundación Chile, 1982)
Librountranslated
Avances en Ciencia y Tecnología de los Alimentos 
Schmidt Hebbel, Hermann; Pennacchiotti Monti, Irma; Avendaño V., Sonia; Masson Salaué, Lilia; Wittig Rovira, Emma; Amadori M., Enrique (2001)
Librountranslated
Las proteínas: generalidades y su importancia en nutrición y en la industria de alimentos 
Pennacchiotti Monti, Irma (1998)
Librountranslated
Foodbook: perfiles de alimentos 
Cáceres Rodríguez, Paola; Moreira Jara, Melani; Simunovic Andrade, Constanza; Sumonte Páez, Valentina (Universidad de Chile. Facultad de Medicina, Programa Ayudantes Docentes, 2019)
Librountranslated
Evaluación sensorial: Una metodología actual para tecnología de alimentos 
Wittig Rovira, Emma (2001)
Librountranslated
Manual de pérdidas y desperdicios de alimentos 
Acuña Reyes, Daniela; Domper Rodríguez, Alejandra; Eguillor Recabarren, Pilar; González González, Carmen Gloria; Zacarías Hasbún, Isabel (Programa 5 al Día (Chile)Universidad de Chile. Instituto de Nutrición y Tecnología de los AlimentosChile. Ministerio de Agricultura, 2018)
Librountranslated
Indicadores de transformación de alimentos: manual para su uso en el quehacer del nutricionista 
Cáceres Rodríguez, Paola Bernardita; Lataste Quintana, Claudia Alexandra (Universidad de Chile. Facultad de Medicina, 2021)
Librountranslated
Memorias de ingenieros en alimentos : años 2002-2005 
Pennacchiotti Monti, Irma; Castro Montero, Eduardo (2008)
Librountranslated
Agro-industrial utilization of cactus pear 
Sáenz Hernández, Carmen Luisa; Berger, Horst; Rodríguez-Félix, Armida; Galletti, Ljubica; Corrales García, Joel; Sepúlveda, Elena; Varnero Moreno, María Teresa; García de Cortázar, Víctor; Cuevas García, Roberto; Arias, Enrique; Mondragón, Candelario; Higuera, Inocencio; Rosell, Cadmo (FAO, 2013)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account