About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorCastro Montero, Eduardo (5)Schmidt Hebbel, Hermann (5)Cid Cárcamo, Edison (1)Guarda M., Abel (1)Masson Salaué, Lilia (1)Mella Rojas, María Angélica (1)Osorio L., Fernando (1)Osorio, Fernando (1)Pennacchiotti Monti, Irma (1)SubjectAlimentos (2)Alimentos-Análisis (1)Carne (1)Composición de los alimentos (1)Conservación de alimentos (1)Enzimas (1)Especias (1)Farmacocinética (1)Farmacología-Enseñanza-Chile (1)Ingeniería en alimentos (1)... View MoreDate Issued1986 (3)1982 (2)1984 (2)1980 (1)1983 (1)1985 (1)1988 (1)1989 (1)Document type
Libro (12)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 12

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Librountranslated
Materias grasas de consumo habitual y potencial en Chile: composición de ácidos grasos 
Masson Salaué, Lilia; Mella Rojas, María Angélica (Univ. de Chile, Fac. de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, 1985)
Librountranslated
Conservación de los alimentos mediante frío: I Refrigeración 
Osorio, Fernando; Guarda M., Abel; Castro Montero, Eduardo (1983)
Librountranslated
Las especias (condimentos vegetales) : su importancia en química y tecnología de alimentos y en el arte culinario 
Schmidt Hebbel, Hermann (Fundación Chile, 1980)
Librountranslated
Tóxicos químicos en alimentos : avances en su identificación, previsión y desintoxicación 
Schmidt Hebbel, Hermann (Fundación Chile, 1986)
Librountranslated
Carne y productos cárnicos : su tecnología y análisis 
Schmidt Hebbel, Hermann (Fundación Chile, 1984)
Librountranslated
Tras las huellas de la historia de la enseñanza de las ciencias farmacéuticas en Chile : (1833-1985) 
Schmidt Hebbel, Hermann (Academia de Ciencias Farmacéuticas de Chile, 1986)
Librountranslated
Transferencia de masa 
Castro Montero, Eduardo; Osorio L., Fernando (Universidad de Chile, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, 1984)
Librountranslated
Introducción a la farmacocinética 
Cid Cárcamo, Edison (1982)
Librountranslated
Las enzimas en los alimentos : su importancia en la química y la tecnología de los alimentos 
Schmidt Hebbel, Hermann; Pennacchiotti Monti, Irma (Fundación Chile, 1982)
Librountranslated
Consideraciones para el diseño en la ingeniería en alimentos : I Aplicación al diseño de un congelador de lecho fluidizado 
Castro Montero, Eduardo (Universidad de Chile, Facultad de Ciencias Químicas y Farmacéuticas, 1989)
  • 1
  • 2
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account