About
Contact
Help
Sending publications
How to publish
Advanced Search
Search 
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
  •   Home
  • Facultad de Ciencias Agronómicas
  • Tesis Postgrado
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse byCommunities and CollectionsDateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionDateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login to my accountRegister

Discover

AuthorOlavarría Leal, Edgardo Alonso (2)Muñoz Quintero, José Reinaldo (1)Narváez Aldáz, Christian (1)Penna Ramírez, Susana Maryori (1)Time, Alson (1)Subject
Entremeses (6)
Alimentos funcionales (3)Alimentos saludables (2)Apio (2)Evaluación sensorial (2)Semillas de linaza (2)Acrilamida (1)Fibra en la dieta (1)Papas fritas (1)||| (1)... View MoreDate Issued2012 (2)2017 (2)2007 (1)2016 (1)Document typeTesis (6)
Biblioteca Digital - Universidad de Chile
Revistas Chilenas
Repositorios Latinoamericanos
Tesis LatinoAmericanas
Tesis chilenas
Related linksRegistry of Open Access RepositoriesOpenDOARGoogle scholarCOREBASE
My Account
Login to my accountRegister

Advanced Search

Show advanced filtersHide advanced filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-6 of 6

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Tesisuntranslated
Reducción del contenido de acrilamida en hojuelas de papas fritas por aplicaciones de pretratamientos y diferentes temperaturas de fritura. 
Muñoz Quintero, José Reinaldo (Universidad de Chile, 2007)
Tesisuntranslated
Determination of Prosopis tamarugo Phil. growth response to water stress 
Time, Alson (Universidad de Chile, 2017)
Tesisuntranslated
Capacidad antioxidante y aceptabilidad de snacks de apio (Apium graveolens) cortados en dos formatos y elaborados por dos métodos de secado 
Narváez Aldáz, Christian (Universidad de Chile, 2017)
Tesisuntranslated
Formulación y elaboración de un "snack" frito con incorporación de un ingrediente funcional 
Penna Ramírez, Susana Maryori (Universidad de Chile, 2016)
Tesisuntranslated
Caracterización funcional de harinas de linaza y su uso en barras de cereales 
Olavarría Leal, Edgardo Alonso (Universidad de Chile, 2012)
Tesisuntranslated
Caracterización funcional de harinas de linaza y su uso en barras de cereales 
Olavarría Leal, Edgardo Alonso (Universidad de Chile, 2012)
xmlui.footer.title
31 participating institutions
More than 73,000 publications
More than 110,000 topics
More than 75,000 authors
Published in the repository
  • How to publish
  • Definitions
  • Copyright
  • Frequent questions
Documents
  • Dating Guide
  • Thesis authorization
  • Document authorization
  • How to prepare a thesis (PDF)
Services
  • Digital library
  • Chilean academic journals portal
  • Latin American Repository Network
  • Latin American theses
  • Chilean theses
Dirección de Servicios de Información y Bibliotecas (SISIB)
Universidad de Chile

© 2020 DSpace
  • Access my account